Bookmark and Share
Referenties

Rena Castings B.V.

Bedrijfsprofiel

Rena Castings B.V. is een Nederlandse aluminiumgieterij (Maasbree), gespecialiseerd in het ontwerpen, hogedrukspuit gieten, (CNC) bewerken & assembleren van aluminium & zamak gietwerk. Het bedrijf werkt in de dynamiek van de automotive industrie en algemene machinebouw.

Werk Lenders Constructie

Lenders Constructie heeft samen met Rena Castings B.V. gezocht naar een oplossing voor de vervuilde machines die Rena Castings B.V. in gebruik heeft. Bij het gieten van aluminum kwam er vaak aluminium terecht op de machines zelf en tussen de electronica/leidingen. Ook voor medewerkers van Rena Castings B.V. was dit niet eenvoudig werken.

Lenders Constructie heeft een op maat gemaakte constructie gemaakt waarop de machines, die Rena gebruikt voor het gieten van aluminium, gedragen worden. In deze constructies zit al het leidingwerk en elektriciteit verwerkt. Ook is deze constructie eenvoudig schoon te houden.

Deze oplossing zorgt ervoor dat de machines veel schoner zijn, er veiliger gewerkt kan worden en dat er minder aluminum verspild wordt.

Terug naar het overzicht


Naar boven